Μενού
Το καλάθι σας

Η εταιρεία μας

Puzzlehome

Το  puzzlehome είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που ιδρύθηκε από την εταιρεία «Αφοί. & Χ. Κ. Ψυχομάνη  Ο.Ε.» ,προκείμενου να εξυπηρετήσει Online επιπλέον αγοραστές και από άλλα μέρη στην Ελλάδα. Διαθέτουμε εκθεσιακό χώρο 2.000τ.μ. που έχει ορισμένα από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο puzzlehome. Θα μας βρείτε στον Πύργο, στο 3ο χλμ του δρόμου προς στην Ιστορική Αρχ. Ολυμπία. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε συλλέξει πάνω από 12.000 προϊόντα με υπευθυνότητα & σύνεση και σας τα παρουσιάζουμε στον ψηφιακό μας ιστότοπο.


Σεβασμός & Εμπιστοσύνη

Στόχος όλης της ομάδας του puzzlehome είναι να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση, κάθε ιδέα κ' κάθε δικιά σας προτίμηση. Καταξιωμένο προσωπικό ,με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε κάθε σας επιλογή. Εμπιστοσύνη & σεβασμός τα κύρια χαρακτηριστικά που αναζητούμε σε κάθε επαφή μας με τον πελάτη. Ο οποίος αποτελεί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας, πάντα δίπλα του με τεχνική υποστήριξη, διακοσμητικές συμβουλές κ' οτιδήποτε μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι.


Καινοτομία & Ιδέες

Η καινοτομία που διακρίνει την εταιρία μας ,είναι η συνεχής επιμονή να συμβαδίζουμε ανελλιπώς με τις νέες τάσεις κάθε εποχής όσο αναφορά το design κ΄γραμμή διακόσμησης. Δεν σταματάμε εδώ καθώς ψάχνουμε οτιδήποτε είναι καινούργιο ,φτιάχνοντας συλλογές θα βοηθήσουν εσάς να διαμορφώσετε από την αρχή ή να ανακαινίσετε τον χώρο σας.

Επίσης εμπιστευτείτε μας για νέες ιδέες διακόσμησης , καθώς μπορούμε να σας παρουσιάσουμε ή να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις για το σπίτι αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους στον χώρο της διακόσμησης που μπορούμε να σας προτείνουμε για να κάνετε τον χώρο σας μοναδικό.

Διευρύνουμε συνεχώς τους τομείς που παρουσιάζουμε έτσι ώστε να καταφέρνουμε να καλύψουμε όσο δυνατόν περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις για κάθε πελάτη μας.


  • ΕΔΡΑ

    Αφοί Α. & Χ. Κ. Ψυχομάνη  Ο.Ε

    Πύργος, 3o χλμ.  Ε.Ο Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας

    ΤΗΛ. 210 220 1808

    e-mail: info@puzzlehome.gr