Σκαμπώ μπαρ Siesta

Ετοιμοπαράδοτα σκαμπώ μπαρ SIESTA  για το σπίτι, τον κήπο και κάθε επαγγελματκό χώρο.

Περιηγηθείτε στο μεγαλύτερο e-shop με έπιπλα για όλους τους χώρους, σε απεριόριστα σχέδια και χρώματα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Δείτε τις ασυναγώνιστές τιμές μας και τα εκατοντάδες σχέδια που διαθέτουμε και αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος από τους εκπροσώπους μας θα σας βοηθήσει. 

Στην κατηγορία σκαμπώ μπαρ Siesta θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη μεγάλη συλλογη της εταιρείας με σκαμπώ που χαρακτηρίζονται από τα υψηλής αντοχής υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες αλλά και από τη φινέτσα και τη μοντέρνα γραμμή που είναι σχεδιασμένα.

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε σκαμπό μπαρ κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, πολυκαρμπονικό καθώς και συνδυασμό των παραπάνω με αλουμίνιο, υλικά που προσδίδουν μεγάλη αντοχή σε καιρικές συνθήκες, γρατζουνιές και κάψιμο.

Θα βρείτε σκαμπώ χαμηλά αλλά και ψηλά που μπορούν να σταθουν αντάξια και σε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο λόγω του απαράμιλλου design που τα διακρίνει. 

Μοντέρνα, σε απλή γραμμή, με πλάτη ή χωρίς, τα σκαμπώ Siesta θα ταιριάξουν απόλυτα σε οποιονδήποτε χώρο εστιατορίου, καφετέριας ,bar ή pool bar διαθέτετε.

Είναι ιδανικά για κάθε χώρο, είτε αυτό είναι σπίτι, ξενοδοχείο ή επαγγελματικός χώρος καθώς ταιριάζουν με όλα τα στυλ διακόσμησης.

Σκαμπώ μπαρ Siesta

Εμφάνιση 1 από 30 από 39 (2 Σελίδες)

Εμφάνιση 1 από 30 από 39 (2 Σελίδες)