Ξαπλώστρες παραλίας Siesta

Ετοιμοπαράδοτα έπιπλα SIESTA  για το σπίτι, τον κήπο και κάθε επαγγελματκό χώρο

Περιηγηθείτε στο μεγαλύτερο e-shop με έπιπλα για όλους τους χώρους, σε απεριόριστα σχέδια και χρώματα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Δείτε τις ασυναγώνιστές τιμές μας και τα εκατοντάδες σχέδια που διαθέτουμε και αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος από τους εκπροσώπους μας θα σας βοηθήσει. 

Στην κατηγορία ξαπλώστρες Siesta θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη μεγάλη συλλογη της εταιρείας με ξαπλώστρες που χαρακτηρίζονται από τα υψηλής αντοχής υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες αλλά και από τη φινέτσα και τη μοντέρνα γραμμή που είναι σχεδιασμένες.

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε ξαπλώστρες κατασκευασμένες από πολυπροπυλένιο, πολυκαρμπονικό καθώς και συνδυασμό των παραπάνω με αλουμίνιο και μαλακά υφάσματα, υλικά που προσδίδουν μεγάλη αντοχή σε καιρικές συνθήκες, γρατζουνιές και κάψιμο. 

Είναι ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία δίπλα σε πισίνες καθώς και σε θάλασσα αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον επαγγελματικό χώρο εστίασης που μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο.

Ξαπλώστρες παραλίας Siesta

Εμφάνιση 1 από 17 από 17 (1 Σελίδες)

Εμφάνιση 1 από 17 από 17 (1 Σελίδες)