Καθιστικά Siesta

Ετοιμοπαράδοτα έπιπλα SIESTA  για το σπίτι, τον κήπο και κάθε επαγγελματκό χώρο.

Περιηγηθείτε στο μεγαλύτερο e-shop με έπιπλα για όλους τους χώρους, σε απεριόριστα σχέδια και χρώματα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Δείτε τις ασυναγώνιστές τιμές μας και τα εκατοντάδες σχέδια που διαθέτουμε και αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος από τους εκπροσώπους μας θα σας βοηθήσει. 

Στην κατηγορία καθιστικά Siesta θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη μεγάλη συλλογη της εταιρείας με έπιπλα που χαρακτηρίζονται από τα υψηλής αντοχής υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα αλλά και από τη φινέτσα και τη μοντέρνα γραμμή που είναι σχεδιασμένα.

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε καρέκλες, τραπέζια, πολυθρόνες, σετ καθιστικών κήπου και βοηθητικά τραπεζάκια κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, πολυκαρμπονικό καθώς και συνδυασμό των παραπάνω με αλουμίνιο και βερζαλίτη, υλικά που προσδίδουν μεγάλη αντοχή σε καιρικές συνθήκες, γρατζουνιές και κάψιμο.

Θα βρείτε καρέκλες και τραπέζια για εσωτερικό χώρο, για εξωτερικό, καρέκλες κήπου καθώς και έπιπλα που μπορούν να σταθουν αντάξια και σε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο λόγω του απαράμιλλου design που τις διακρίνει.

Είναι ιδανικά για κάθε χώρο, είτε αυτό είναι σπίτι, κήπος, ξενοδοχείο, γραφείο και οποιοσδήποτε άλλος επαγγελματικός χώρος. 

Καθιστικά  Siesta

Εμφάνιση 1 από 30 από 77 (3 Σελίδες)

Εμφάνιση 1 από 30 από 77 (3 Σελίδες)