Μενού
Το καλάθι σας

Φωτιστικά τοίχου

Φωτιστικά τοίχου

Φωτιστικά τοίχου απλίκες ,σε διάφορα σχέδια και χρώματα για το παιδικό δωμάτιο. Στην κατηγορία ''Απλίκες'' θα βρείτε τις προτάσεις σε παιδικά φωτιστικά από το puzzlehome 

Κωδικός: 1967
Φωτιστικό οροφής/τοίχου,παιδικό με σχέδιο μπάλας  Παιδικό φωτιστικό  οροφης/τοίχου γυάλινο, καταλληλο για ολα τα παιδικά δωματια.Παρέχει ομοιόμορφο και άπλετο φωτισμό δημιουργώντας ευχάριστο περιβάλλον για τους μικρους σας ήρωες ώστε να επιδοθούν σε ότι τους αρέσει περισσότερο&n..
25,90€
Χωρίς ΦΠΑ:20,89€
Κωδικός: 1944
Φωτιστικό οροφής/τοίχου,παιδικό με λειτουργία νυχτός (Φωσφορίζει για15 λεπτα αφου κλείσουν τα φώτα) Παιδικό φωτιτιστικό  οροφής/τοίχου σε παιδικο σχεδιο, καταλληλο για ολα τα παιδικά δωματια.Παρέχει ομοιόμορφο και άπλετο φωτισμό δημιουργώντας ευχάριστο περιβάλλον για τους μ..
72,90€
Χωρίς ΦΠΑ:58,79€
Κωδικός: 1945
Φωτιστικό οροφής/τοίχου,παιδικό με λειτουργία νυχτός Παιδικό φωτιτιστικό  οροφής/τοίχου σε παιδικο σχεδιο, καταλληλο για ολα τα παιδικά δωματια.Παρέχει ομοιόμορφο και άπλετο φωτισμό δημιουργώντας ευχάριστο περιβάλλον για τους μικρους σας ήρωες ώστε να επιδοθούν σε ότι τους αρέσε..
72,90€
Χωρίς ΦΠΑ:58,79€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)