Η εταιρεία μας - Puzzlehome

002 004 003 001
1 2 3 4
 

Puzzlehome                                                

Το puzzlehome είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που ιδρύθηκε από την εταιρεία «Αφοι Α. & Χ. Κ. Ψυχομάνη  Ο.Ε.» ,προκείμενου να εξυπηρετήσει Online επιπλέον αγοραστές και από άλλα μέρη στην Ελλάδα.Διαθέτουμε εκθεσιακό χώρο 2.000τ.μ. που έχει ορισμένα απο τα προιόντα που μπορείτε να βρείτε στο puzzlehome. Θα μας βρείτε στον Πύργο,στο 3ο χλμ του δρόμου προς στην Ιστορική Αρχ. Ολυμπία.Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε συλλέξει πάνω από 12.000 προιόντα με υπευθυνότητα & σύνεση και σας τα παρουσιάζουμε στον ψηφιακό μας ιστότοπο.

Σεβασμός & Εμπιστοσύνη

Στόχος όλης της ομάδας του puzzlehome είναι να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση,κάθε ιδέα κ' κάθε δικιά σας προτίμηση. Καταξιωμένο προσωπικό ,με χρόνια εμπειρίας στον χώρο,πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε κάθε σας επιλογή.Εμπιστοσύνη & σεβασμός τα κύρια χαρακτηριστικά που αναζητούμε σε κάθε επαφή μας με τον πελάτη. Ο οποίος αποτελεί το κέντρο του ενδιαφεροντός μας,πάντα δίπλα του με τεχνική υποστήριξη,διακόσμητικές συμβουλές κ' οτιδήποτε μπρούμε να φανούμε χρήσιμοι.

Καινοτομία & Ιδέες

Η καινοτομία που διακρίνει την εταιρία μας ,είναι η συνεχής επιμονή να συμβαδίζουμε ανελλιπώς με τις νέες τάσεις κάθε εποχής όσο αναφορά το design κ΄γραμμή διακόσμησης. Δεν σταματάμε εδώ καθώς ψάχνουμε οτιδήποτε είναι καινούργιο ,φτιάχνοντας συλλογές θα βοηθήσουν εσάς να διαμορφόσετε από την αρχή ή να ανακαινίσετε τον χώρο σας.

Επίσης εμπιστευτείτε μας για νέες ίδεες διακόσμησης , καθώς μπορουμε να σας παρουσιάσουμε ή να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις για το σπίτι αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.Συνεργάζομαστε με κορύφαιους στον χώρο της διακόσμησης που μπορούμε να σας προτείνουμε για να κάνετε τον χώρο σας μοναδικό.

Διευρύνουμε συνεχώς τους τομείς που παρουσιάζουμε έτσι ώστε να καταφέρνουμε να καλύψουμε όσο δυνατόν περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις για κάθε πελάτη μας.

 

Προιόντα

Επι της ουσίας , στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε:

 

 


- Ολοκληρώστε εδώ το puzzle της διακόσμησης κάθε χώρου -


 

ΕΔΡΑ

Αφοι Α. & Χ. Κ. Ψυχομάνη  Ο.Ε

Πύργος, 3o χλμ  Ε.Ο Πύργου – Αρχ.Ολυμπίας

ΤΗΛ. 801 10 10 264

e-mail: info@puzzlehome.gr