Πολιτική Επιστροφών

Εαν θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν , εμείς στο puzzlehome είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σύμφωνα με τα παρακάτω: 

 

Τα προϊόντα που έχετε προμηθευετεί από το καταστημά μας  www.puzzlehome.gr,  της ΑΦΟΙ Α.& Χ. Κ. ΨΥΧΟΜΑΝΗ Ο.Ε . μπορούν να επιστραφούν ή να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις ακόλουθες περιπτώσεις :

  • (Α) σε περίπτωση που παραλάβετε διαφορετικά προϊόντα,σύμφωνα με την παραγγελία σας
  • (Β) προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις(Α,Β) το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των πέντε  ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις άνω περιπτώσεις (Α,Β) θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις (Α,Β)τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη αχρησιμοποίητα και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί επικοινωνία με την εταίρια μας ΑΦΟΙ Α. & Χ. Κ. ΨΥΧΟΜΑΝΗ Ο.Ε .  στο τηλ.: 801 700 7058 | FAX:  26210 44951 ή μέσο της φόρμας επικοινωνίας του διαδικτυακού τόπου

Συγκεκριμένα:

- Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε  εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα,επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας,να το αντικαταστήσουμε δωρεάν. 

- Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος προϊόν, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα  δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρία μας ΑΦΟΙ Α.& Χ. Κ. ΨΥΧΟΜΑΝΗ Ο.Ε. δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Για κάθε περίπτωση επιστροφής, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως εγγράφως με Fax στο 26210 44951 , ή τηλεφωνικά στο 801 700 7058 ή μέσο της φόρμας επικοινωνίας του διαδικτυακού τόπου, με θέμα «Επιστροφές Προϊόντων» συπληρώνοντας τα πλήρη στοιχεία σας και όλες τις πληροφορίες για την επιστροφή & τα προιόντα εντός της άνω προθεσμίας.

Προκείμενου να αποφεύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις & δικιά σας ταλαιπωρία,θα ήταν συνετό να ελέγχετε διεξοδικά κατά τη στιγμή της παράδοσης,την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους ,πριν υπογράψετε για να παραλαβετε. Έτσι ώστε να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 801 700 7058 (Χρέωση μια αστική μονάδα) ή με fax στο 26210-44951 ή μέσο της φόρμας επικοινωνίας του διαδικτυακού μας τόπου.
 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ,θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ευχαριστούμε για την προτιμήση σας